Produkter


TACO HYLSTER

Taco hylster, er et hylster man folder rundt om emnet, der er få kombinations muligheder på denne type hylster. Taco hylsteret egner sig både til at bæres som IWB (Inside the waistband) og OWB (Outside the waistband) hylster, fordelen er dens typiske bælte clips eller Teklok som gør at hylstret er nemt at få af og på bæltet, og man kan hurtigt lægge det fra sig eller tage det på sig.

Hylsteret kan kombineres med suede på både inder eller ydersiden, eller begge om man ønsker det.

DÅRLIGT VALG HVIS MAN ØNSKER MOLLE MONTERING. DA MOLLE CLIPS KOMMER TIL AT SIDDE MEGET TÆT, OG MAN IKKE FÅ DEN STABILITET MAN SOM REELT ØNSKER FOR EN MOLLE LØSNING.

PANCAKE HYLSTER

Pancake hylster, er et hylster man oven/under på emnet, der er mange kombinations muligheder på denne type hylster. Pancake hylsteret egner sig til at bæres som OWB (outside the waistband) hylster, altså på ydersiden af dit bælte mollebælte, chestrig eller lign. fordelen ved dette hylstret er at du nemt kan få det til at sidde mange forskellige steder, alt efter opgave eller mission. Du har mulighed for at vinkle dit våben mellem 0 og 15 grader alt efter hvad der passer til dig. Ligeledes har du et stort udvalg af monterings muligheder og sammenkobling af flere typer hylster, er helt perfekt, du kan have tool, pistolhylster og en magasin carrier sat sammen i et bælte, men nogle få skruer. 

Hylsteret kan kombineres med suede på både inder eller ydersiden, eller begge om man ønsker det.

BEDSTE VALG HVIS MAN ØNSKER MOLLE MONTERING.

Magasiner

Du har muligheden for at få enkelt, eller dobbelt mag carrier, alt efter ønske, tit vælger man flere enkelte så man enten kan montere dem i rækkefølge, eller i forbindelse man f.eks 1 pistol magasin hylster og en primært våben magasin hylster. Kombinationsmulighederne er mange, kan ikke sættes sammen med taco hylsteret.

Hylsteret kan kombineres med suede på både inder eller ydersiden, eller begge om man ønsker det.

Kombinationsmuligheder virker kun med et pancake hylster. 

Knive og Økser 

Vi laver selvfølgelig også skeder til knive og økser, mulighederne er mange, om man vil have det som scout carrier eller almindeligt. Vi laver både til bæltebrug og molle setup og vi har muligheden for at forme en “strop” så du kan få din kniv eller økse til at sidde lige der hvor du ønsker det.

KOMBINATIONSMULIGHEDER VIRKER KUN MED ET PANCAKE HYLSTER. 

Tool og lygte hylster

Kydex bruges også til værktøjsholdere, tools, knive, eller specielt værktøj som man gerne vil have på sig hele tiden. Også her har vi muligheden for at lave stropper, loops og bæltespænder som det passer dig bedst, grundet den, som reelt lave vægt på tingene.

KOMBINATIONSMULIGHEDER VIRKER KUN MED ET PANCAKE HYLSTER. 

Kortholder 1/2 lags 

 

Kortholdere bliver lavet i både 1 og 2 lags kydex, du har mulighed for at få en helt personlig kortholder, og ligeledes mulighed for at kombinere dine farver i 2 lags typen. Kortholderen kan laves med moneyclips på bagsiden, til dem som gerne stadig vil have lidt kontanter på sig.

Monteringsmuligheder

 
Malice clips
 
Bladetech Gen 3
 
Softloops
 
Teklock
 
Bælteclips
 
J-Hook
 
Ulticlips
 
Bælte loops

Farver

 
Sort
 
Grøn (OD)
 
Coyote
 
Digital Desert *
 
ACU *
 
Aligator *
 
Kryptek Mandrake *
 
Kryptek Snow *
 
Tan
 
Gul
 
Pink
 
3 color desert *
 
Carbon *
 
Klar (Gennemsigtig) *

* Denne type KYDEX er ikke standard lagervare og skal bestilles hjem ved bestilling. Du skal ligeledes påregne 14 dage oven i den tidsfrist vi har givet dig ved bestilling. Prisen på disse typer er en del dyrere end normalt ensfarvet KYDEX, prisen for specielt designet KYDEX er afhængig af valutakursen på bestillingstidspunktet, og kan derfor kun gives som en ca. pris, ved personlig kontakt.