top of page
PhotoRoom-20220510_180432.png

Våbentransport til og fra Bornholm.

Om du har købt nyt våben eller hvis dit våben har været hos en bøssemager på Sjælland så tilbyder vi at hente dit våben da vi hos Danishkydex har transport og opbevarings tilladelse af våben fra Politiets Administrative Center.

Vi transporterer alt, hvad der kan kategoriseres som almindelige håndvåben og ammunition. Det kan være alt lige fra våben til jagt eller baneskydning, bue og pil osv. Du kan være helt tryg ved, at vi overholder alle regler for våbentransport. Vi fragter altid våben aflåst og transporten sker efter lovgivningen på området.

Vi skriver selvfølgelig dit våben i vores våbenbog inden transporten påbegyndes og laver toldpapirerne til Tullverket i Sverige, og kan enten afhentes hos os eller i visse tilfælde afleveres på din adresse når vi ankommer til Bornholm, transporten betales forud for afhentningen da det er forbundet med de udgifter vi har ifm. færge, broer osv. Priser bliver løbende justeret pga. brændstof priser, broer osv. og prisen afspejler sig med de udgifter som der er påligger os ifm. med en afhentningen.

Datoerne er ikke fastlagte. Med ca. 1-2 gange om måneden tager vi turen over Øresund og retur til Bornholm.
Der kan derfor være lidt ventetid på en afhentning eller aflevering men du er meget velkommen til at kontakte os i forbindelse med dit ønske om dette. Drejer din transport om en afhentning på Bornholm kan dette arrangeres forud for transporten, op til 1 måned forud for transporten.

 Sjælland: 1099 .- pr. våben 

Lolland Falster: 1499 .- pr. våben

Fyn: 1999 .- pr. våben
BOOK DIN TRANSPORT HER

 

Da brændstofpriser, broer og færge ikke bliver billigere i takt med tiden afhenter eller leverer vi ikke længere våben i Jylland, vi opfordrer derfor at man kontakter Dansk Våbentransport for dette.

bottom of page