• Dolff

Opfølgning på ammunitionen

Opdateret: 27. nov. 2021

Efter Quickborn mange funktionsfejl måtte jeg heller få styr på pistol og ammunition, med 16 funktionsfejl på 12 stages måtte der være noget riv ravne galt med en af delene. Allerede i Quickborn havde jeg en formodning om at det var dry media fra dry tumbleren som havde sat sig i næsen på mine hollowpoiint projektiler, netop fordi det var overall inden i pistolen.


Efter at have renset og krattet korn ud af de resterende 200 patroner, måtte det stå sin prøve på skydebanen. Samme ammunition, samme glock 17DK. Og det kørte fejlfrit... Konklusion på det hele er... Lad være med at skifte nogen form for ammunition inden en match. Min lade teknisk og forberedelse som jeg plejer at bruge til roundnose projektiler, er slet ikke optimalt for hollowpoiint projektiler. Så det kostede mig lige en 2-3 plads i Tyskland.


Sur r.. Men lesson learned og fokus fremad og igang med træningen igen.

20 visninger0 kommentarer