• Dolff

Malmø Handgun Championship 2021Fuldfart på svenskerne til MHC 2021


Onsdag eftermiddag er bilen pakket og turen går mod svedala i Sverige for at mødes med Mats, hvor jeg skal overnatte under hel MHC.


Er MHC overhovedet værd at skyde???


Det kan jeg love dig for at den er, i min optik er MHC efterhånden på samme niveau som Rooster Mountain i Danmark. Det er den bedste Level III Match i Sverige hvis du spørger mig.


Pre-Match.


Når man som mig skyder Pre-match er det i min optik mere rolige forhold, der er sjældent kø ved stages, eller det normale match stress, som mange kender fra andre level III matches. Det passer mig fint. MHC var i år 18 super fede stages, som alle var bygget superflot af svenskerne, dyb respekt for det flotte arbejde de lægger i MHC.

DAG 1: Ganske fornuftig skydning generelt, men et par Delta´er og en enkelt Mike sneg sig desværre ind. DAG 2: Strålende solskin og top skydning hele dagen igennem, og Erfort skød kanon om fradagen. Altid fantastisk i selskab med ERFORT :-)Alt i alt en god skydning, uden de store problemer, jeg ender som nr. 14 i en skarpt felt af 52 nordiske skytter. Ganske tilfreds.

"Hvis du ikke kan få den gode tid, så sørg for at du får dine point" - Dalmas Fyre.

Altid hyggeligt som RO til MHC.


Jeg havde fornøjelsen af at være RO på Jungle Run stagen, hvilket altid er fedt med snævre passager, og fuld fart på skytterne. Det sætter lidt krav til en som RO, det er fedt synes jeg. Desværre havde jeg en enkelt skytte der mistede orienteringen og løb den forkerte vej på stagen, og måtte stoppes inden det blev farligt, det var skyttens første store stævne, og han var godt stresset i forvejen, så det er aldrig sjovt at smide en skytte hjem før tid.

6 visninger0 kommentarer