top of page
  • Dolff

8. plads til BUL CUP GERMANY.

Turen tager 10 timer i bil til Phillipsburg i Tyskland, Claus og jeg blev spurgt om vi kunne hjælpe til som RO´er dernede. Selvfølgelig kunne vi det, dog uden garanti for at vi kunne skyde matchen dernede.

Vi tog afsted torsdag morgen fra Ballerup, og landede i Phillipsburg, Tyskland torsdag aften. Vi fik lidt mad og på hoved i kassen.


Fredag hjalp vi vores tyske venner med at bygge stages, hvilket gik som smurt, gode materialer og nemt at gå til på det store anlæg i Phillipsburg.


Anlægget er kæmpestort og rummer 12 individuelle skydebaner.


Søndag bød muligheden sig for at jeg kunne skyde den, da vi var nok RO´er og der var afbud fra en deltager, dog ville jeg være den eneste dansker som ville skyde matchen, hvilket jo altid er lidt ensomt uden nogen at snakke med undervejs på de 14 stages. Heldigvis blev jeg sat sammen med nogle hollandske skytter og en belgier og selvfølgelig nogle tyske skytter også. I det sydlige Tyskland er engelsk slet ikke en standard ting, men heldigvis var der en del unge skytter som ikke havde noget problem med engelsk, så jeg kunne snakke med dem undervejs.


Skydningen gik supergodt, ingen problemer og en enkelt mike sneg sig ind, men alt kørte på skinner. Endte på en 8. plads, kun slået af de aller bedste skytter i feltet. (slår dem på et par af stages, men langt fra nok) Taget i betrækning af at feltet var på 58 deltagere og alle de tyske topskytter var samlet, er jeg mega tilfreds med min 8. plads til BUL CUP 2021.1 visning0 kommentarer
bottom of page