LOGO 3.png

VELKOMMEN TIL DANISHKYDEX

PROFESSIONEL KYDEX SOLUTIONS

Actually lead time is 15-20 working days.

We are closed from the 19th of July to the 6th of September due to vacation and working/shooting level III matches in Denmark and Sweden.
All ongoing orders will be done in time, but there is no ordering in the closed time.  

Hos Danishkydex kan vi tilbyde dig en stærk og solid løsning på kydex hylstre og termoplast. Vi er et professionelt og engageret firma som laver alt i hylstre og andet tilbehør i kydex og vi går ikke på kompromis med kvalitet eller udførelsen af det. Vi har siden 2016 lavet mange forskellige løsninger/hylstre til både private, sportsskytter, sikkerhedsfirmaer, forsvaret, rigspolitiet og SOF-enheder.

Vores personlige erfaringer med kydex har vi fra forsvaret, gennem vores udsendelser til verdens brændpunkter og især som skytter i forskellige sportsskydninger, herunder ipsc skydning. Vi har sparringspartnere fra både politi, den private sikkerhedsbranche, skytter, og high risk rådgivere, der hjælper os med feedback på vores produkter og derved fremmer udviklingen til det optimale.
 

Vi kender det frustrerende i at stå med udstyr som enten ikke virker efter hensigten eller ikke fungerer optimalt til formålet. Dette kender vi netop fordi vi har stået i lignende situationer og ved hvor meget det det betyder at have det rigtige udstyr i en skarp situation. 

Hos os kan du få en kydex løsning som passer lige dit behov, uanset om du er inden for forsvaret, politiet, sikkerhedsbranchen, sportsskytte eller airsoft spiller.
 

Vi kan fremstille det meste og i de fleste farver. Ved specielt design/mønster skal vi dog først finde en forhandler af det og have det hjem, før vi kan lave det. Vi har desværre oplevet forsinkelser i told og transport, og derfor kan det forekomme at der er ekstra ventetid på vare fra netop USA. Det er selvfølgelig beklageligt, hvis netop din ordre skulle komme i klemme, desværre er situationen i verden den i dag. Derfor føler vi os nødsaget til at informere vores kunder omkring at problemet kunne opstå. 

DANISH KYDEX er i en rivende udvikling, da der ikke er mange der fremstiller det i Danmark, Her får du muligheden for en unik løsning, til netop dit behov.
 

Ved større bestillinger skal man dog forvente ekstra behandlingstid. 

VISIT OUR FACEBOOK SITE

Contact Us

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

Vi besvare din forespørgsel så hurtigt som muligt.