FAQ

Frequently Asked Questions

Hvordan betaler jeg?

Danishkydex.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Du kan også betale via mobilepay til 881600 (Danishkydex) eller konto overførelse  som er angivet i bunden på din ordrebekræftelse  eller på siden ved bestilling.

Hvem leverer pakken?

Vi forsøger at få alle ordrer ud af huset så hurtigt som muligt, men da vores hylster er håndlavede, og vi kun laver hylsteret ved ordre, skal du forvente en leverings tid på 10-15 dage. Vi sender på alle hverdage kl.1500 med Postnord, og du kan vælge mellem at få leveret til døren eller pakkeboks/posthus.

Hvor kan jeg læse jeres handelsbetingelser og privatlivspolitik?

Handelsbetingelserne finder du ved at klikke her.

Vores privatlivspolitik kan du læse mere om her.

Kan jeg få printet på kydexen?

Ja som reelt kan du godt, men vi bestiller det hjem fra andre steder i Europa, så derfor skal du forvente en ekstra leveringstid på dit hylster, da vi kun bestiller det hjem ifm. man andre bestillinger. Pt tilbyder vi ikke længere denne service, da vores leverandør har meget travlt og derfor går der urimelig lang tid før vi får vores/jeres print, vi håber selv at kunne printe på kydex i starten af 2019. 

Hvor lang tid skal i bruge om at lave mit hylster?

Vi bruger i gennemsnit 3-5 dage på et hylster, når man køber grej vil man gerne have det med det samme, men vi laver hylstret som vi får bestillingerne og derfor er der meget få lagervare hos os. Der kan være vare som vi er forsinket med, da meget af vores kydex kommer fra USA med postnord. Og derfor er der desværre en længere toldbehandling på nogle vare. Vi kommer ind i mellem i klemme i det system. 

Mine stumper vejer ikke så meget, hvorfor skal jeg betale pakke post?

Vi har desværre oplevet at B post/Quick post forsvinder, og derved har vi valgt at fjerne den mulighed så man altid kan spore pakken tilbage via tracking nummer. Det koster lidt mere, men så er vi altid sikker på at din vare kan spores, og vi i værste tilfælde at få din vare erstattet. Skulle det imod alt forventning ske at din vare forsvinder i posten, så frygt ej, vi sender dig selvfølgelig en ny vare, og tager balladen med postnord.

Kan I lave ting til min airsoft gun?

– Ja det kan vi sagtens, mange airsoft guns, kan klare både presset og varmen fra kydexen, vi kan komme ud for at nogen har 3D printet ydre dele, og de kan altså ikke tåle det.

Jeg kan ikke finde min model på listen?

Alternativt kan du sende os din pistol (airsoft) og eventuel lygte eller andre stumper, så former vi ud fra den. når du sender din airsoft pistol, skal du sende den, MED magasin, da håndtaget ellers kan tage skabe under presningen. Der er også mulighed for at komme forbi med den (RS/9MM) og så former vi efter den. Vi har skv2 og 3 så vi laver en transport seddel og udlånsseddel så alle regler er overholdt. 

Hvor ligger i?

Vi befinder os på Bornholm i Rønne. 

Har i en fysisk butik, man kan komme forbi?

Nej, det er et værksted som vi laver vores ting fra, og derfra sender dem ud i landet. 

Jeg har et projekt, kan i hjælpe med det?

Vi er altid friske på nye projekter, men ikke alt kan lade sig gøre skal vi lige huske at sige. Projekter tages ind i takt med at der er tid til det i kalenderen, det kræver en del tid at tilrettelægge den rigtig og mest optimale løsning. 

Hvad koster et hylster?

Det kommer meget an på hvilken type du vil have, så det bestemmer du faktisk, jo mere der skal på hylstret jo mere koster det, men du kan altid se alle vores priser i shoppen, hvor du kan vælge i menuen hvilken ting du ønsker og hvilken ting du kan undvære. 

Kan jeg returnere mit hylster?

Ja det kan du sagtens, som udgangspunkt, du er selvfølgelig dækket af dansk købelov, og garanti. Alle returneringer vil blive pålagt et gebyr på 59 kr, det dækker vores omkostninger ved afhentning og eventuelt distribuering til anden siden.  Når varen er modtaget hos os, tilbagefører vi pengene inden 30 dage, såfremt at hylstret ikke har været i brug, eller viser tegn på slitage.

Er der tale om en fejl i hylstret, eller anden form for fejl funktionering, på kalder vi os retten til at undersøge hylstret inden en eventuel refundering kan komme på tale, det gør vi for at sikre os at der ikke er ændret på vores opsætning, eller formening af hylstret. Ændre man på sit hylster bortfalder alt garanti øjeblikkeligt. 

Vi anbefaler altid at du læser den instruks der ligger i posen sammen med dit hylster når du modtager den. På pistol hylstre er der altid Vibratite (loctite) med når du køber det. Derfor er det vigtig for hylstrets funktionering at du følger vejledningen grundigt. 

Taber man hardware, uden at man har fuldt instruks eller brugt loctite, dækker vi ikke skader eller andet materiel, det betragtes som misligholdelse af dit hylster.   

Forkortelser:

IWB – Inside the waistband – et hylster der placeres mellem krop og bukser, altså på indersiden af livremmen. 

OWB – Outside the waistband – et hylster som monteres på ydersiden af bæltet.

TACO – hylster der er viklet rundt om pistolen, i en U form.

PANCAKE – Hylster som laves med 2 kydex plader bliver lagt over og under pistolen og dermed former et hylster.  

 

IWB hylster
OWB hylster